Valentijnsdag HIGH tea

Valentijnsdag is een speciale gelegenheid om de liefde te vieren die je deelt met je partner. Lady Jane’s Afternoon Tea is normaal gesproken voor 4 personen of meer. Voor Valentijnsdag passen we ons aan. Want Valentijnsdag vier je alleen samen met je geliefde.

Romantische Valentijnsdag High Tea voor 2 personen

Daarom bieden we aan een Romantische Valentijnsdag High Tea voor 2 personen! We brengen onze luxe etagere naar jouw tafel, samen met mooie romantische decoratie en servies. Dit is te boeken op 14 februari 2024 gedurende de dag en avond. En tevens in het weekend van 17 en 18 februari

Natuurlijk met de heerlijke authentiek Engelse producten van Lady Jane. Vinger sandwiches (4 pp), Zoete mini scones (2pp). Kleurvolle trifle (1 pp). Grote Sultana Scones met clotted cream en jam (1 pp). Chocolade. Verschillende soorten gebakjes (3 pp). Verschillende soorten thee. Standaard met een fles mousserende wijn! (alcohol vrij is mogelijk)

Informatie en bestellen:

Deze Romantische High Tea is te boeken voor 100 euro, door te klikken op bestellen. Lady Jane Maastricht vraagt een aanbetaling, ter bevestiging van de reservering. Deze aanbetaling bedraagt € 20,- . We zullen een betaallinkje sturen. Annuleren is mogelijk, zonder verlies van de aanbetaling, tot 48 uur voor de levering.

Contacteer ons op: bestelscones@gmail.com of whatsapp/bel 06-42237736.

Onze beschikbaarheid is niet onbeperkt dus regel het tijdig!

 

Onderstaande foto’s laten de etagere zien gevuld voor 4 personen. De Valentijnsdag etagere zal anders ingevuld zijn, maar het aantal producten per persoon is minimaal hetzelfde! Voor meer voorbeelden klik hier voor de link naar onze instagram pagina.

Valentijnsdag High Tea
Valentijnsdag High Tea
Scroll naar boven