HIGH Tea Maastricht, Catering

Bent u op zoek naar High Tea Maastricht? Lady Jane Maastricht verzorgt voor een fantastische catering ervaring bij u thuis of bedrijf.

High Tea of Afternoon Tea

Afternoon Tea, een eeuwenoude Britse traditie, biedt thee, queen’s sandwiches, scones, zoetigheden en gebak in de late namiddag, waardoor het een heerlijke en ontspannen ervaring wordt. In tegenstelling tot High tea wat steviger van aard is  omdat het vaak warme gerechten bevat en fungeert als avondmaal voor de Engelsen. In Nederland wordt over het algemeen het woord High Tea gebruikt. Ook als het een Afternoon Tea is. Om het voor onze klanten makkelijk te maken volgen we deze spraakverwarring en noemen onze Afternoon Tea een High Tea.

Lady Jane verzorgt de complete High Tea Maastricht Catering voor de Engelse Tearoom Experience bij jou thuis, vakantiewoning, bedrijf of feest, zodat je een echte all-inclusive ervaring hebt in het comfort van je eigen omgeving! Geschikt voor Verjaardagen, Moederdag, Valentijnsdag, Vriendinnen dagen maar ook Vergaderingen, Geboortes, Jubilea en zelfs Bruiloften, Bedrijfs events en meer. Zie ook de foto’s hieronder voor voorbeelden.

Het enige wat je nodig hebt, is een lege tafel. Wij maken en brengen alle lekkernijen naar je toe. Vervolgens decoreren we de tafel met bloemen, kaarsen en meer. Daarna dekken we de tafel rekening houdend met de afmeting van je tafel en het thema van jouw “speciale” gelegenheid. Vanaf 4 personen tot grote groepen. Vervolgens later op de dag of de dag erna halen we de afwas op. Gemiddeld genieten onze klanten 3-4 uur van deze unieke ervaring.

Onze prijzen beginnen bij €35,- per persoon en onder de foto’s kun je lezen wat de inhoud van onze service is, inclusief alle lekkernijen die we aanbieden.

Lady Jane Maastricht vraagt een aanbetaling, ter bevestiging van de reservering voor deze Tearoom Experience Thuis. De aanbetaling bedraagt € 10,- p.p. Lady Jane zal hiervoor een betaallinkje sturen. Annuleren is mogelijk, zonder verlies van de aanbetaling, tot 48 uur voor de levering. 

Informatie & bestellen

Navigeer door ons website menu door eenvoudig te klikken op de producten waar je interesse in hebt. Hier vind je gedetailleerde informatie om je keuze te verfijnen, zodat je optimaal kunt genieten van onze diverse selectie. Ontdek ook het laatste nieuws door hier te klikken op Instagram en Facebook, en volg ons!

Direct bestellen? Klik op Bestellen en ontdek hoe je in contact kunt komen met Lady Jane Maastricht. Hier vind je alle benodigde informatie om jouw voorkeur aan heerlijkheden te bestellen en te genieten van een onvergetelijke Engelse tearoom-ervaring in het comfort van je eigen warme omgeving. Ervaar de magie met High Tea Maastricht Catering.

afternoon high tea maastricht catering
High Tea Maastricht
High Tea Maastricht
High Tea Maastricht
High Tea Maastricht

High Tea Maastricht Catering

Iedere Engelse Tearoom Ervaring bevat minimaal: 

 • Een fantastisch gedecoreerde en gedekte tafel
 • Verschillende soorten authentieke en elegante Engelse queens sandwiches
 • Hartige mini scones (uniek door Lady Jane Maastricht)
 • Sultana scones met jam en clotted cream
 • Engelse triffle toetjes
 • Verschillende soorten gebakjes
 • Verschillende soorten thee

Iets te vieren? Dan is wellicht een SPARKLING afternoon tea een goed idee. We bieden de volgende bubbels aan:

 • Cava: €18,- per fles
 • Alcohol Vrij Cava: €18,- per fles
 • Rose Prosecco: €26,- per fles
 • Cremant D’alsace: €32,- per fles
 • Champagne Veuve Clicquot: €70,- per fles 
 • Rose Champagne Veuve Clicquot: €80,- per fles

 Onze tearoom experience is zeer vullend, maar dit kan verder uitgebreid worden met

 • Home made Soep €3,- per persoon (keuze uit: Beetroot & Apple | Carrot & Orange | Potato Leak | Minted Pea & Ham)

Iedere Afternoon Tea wordt compleet geleverd met mooie tafelkleden, luxe etageres, elegant servies, bestek, kaarsen en mooie decoratie. Het dekken van de tafel neemt ons, afhankelijk van de grootte van de tafel en groep, ongeveer 30 tot 60 minuten in beslag. Vervolgens kunt u in alle rust beginnen te genieten. Gemiddeld besteden onze klanten 3-4 uur aan tafel, waarna zij nog dagen nagenieten van deze unieke ervaring. De dag erna halen we de afwas op, zodat u zonder zorgen kunt terugkijken op een geweldige Afternoon Tea ervaring.

Bestellen

Direct bestellen? Klik op Bestellen en ontdek hoe je in contact kunt komen met Lady Jane Maastricht. Hier vind je alle benodigde informatie om jouw voorkeur aan heerlijkheden te bestellen en te genieten van een onvergetelijke Engelse tearoom-ervaring in het comfort van je eigen warme omgeving. Ervaar de magie met High Tea Maastricht Catering

Scroll naar boven