HIGH Tea Maastricht, Catering

Bent u op zoek naar High Tea Maastricht? Lady Jane Maastricht verzorgt voor een fantastische catering ervaring bij u thuis of bedrijf.

High Tea of Afternoon Tea

Afternoon Tea, een eeuwenoude Britse traditie, biedt thee, queen’s sandwiches, scones, zoetigheden en gebak in de late namiddag, waardoor het een heerlijke en ontspannen ervaring wordt. In tegenstelling tot High tea wat steviger van aard is  omdat het vaak warme gerechten bevat en fungeert als avondmaal voor de Engelsen. In Nederland wordt over het algemeen het woord High Tea gebruikt. Ook als het een Afternoon Tea is. Om het voor onze klanten makkelijk te maken volgen we deze spraakverwarring en noemen onze Afternoon Tea een High Tea.

Lady Jane verzorgt de complete High Tea Maastricht Catering voor de Engelse Tearoom Experience bij jou thuis, vakantiewoning, bedrijf of feest, zodat je een echte all-inclusive ervaring hebt in het comfort van je eigen omgeving! Geschikt voor Verjaardagen, Moederdag, Valentijnsdag, Vriendinnen dagen maar ook Vergaderingen, Geboortes, Jubilea en zelfs Bruiloften, Bedrijfs events en meer. Zie de foto’s hieronder voor voorbeelden.

De Afternoon Tea leveren wij vanaf een minimum van 4 personen. Indien de groep groter is dan 4 personen rekenen we voor kinderen onder 12jaar we een gereduceerde prijs. De eerste 4 personen zijn aan de standaard prijs.

Het enige wat je nodig hebt, is een lege tafel. Wij maken en brengen alle lekkernijen naar je toe. We decoreren de tafel met bloemen, kaarsen en meer. Daarna dekken we de tafel rekening houdend met de afmeting van je tafel en het thema van jouw “speciale” gelegenheid. Vanaf 4 personen tot grote groepen. Na afloop halen we de afwas op. Gemiddeld genieten onze klanten 3-4 uur van deze unieke ervaring maar er is geen tijd aan verbonden.Onze prijzen
beginnen bij €35,- per persoon en onder de foto’s kan je lezen wat de inhoud van onze service is, inclusief alle lekkernijen die we aanbieden. Eventueel kunnen er extra’s besteld worden. Bijvoorbeeld SPARKLING afternoon tea. Onder de foto’s is er meer uitleg hierover.

Lady Jane Maastricht vraagt een aanbetaling, ter bevestiging van de reservering voor deze Tearoom Experience Thuis. De aanbetaling bedraagt € 10,- p.p. Lady Jane zal hiervoor een betaal-linkje sturen. Annuleren van deze tafel service is mogelijk, zonder verlies van de aanbetaling, tot 48 uur voor de levering. Informatie & bestellen

Navigeer door ons website menu door eenvoudig te klikken op de producten waar je interesse in hebt. Ontdek ook het laatste nieuws door hier te klikken op Instagram en Facebook, en volg ons!

Direct bestellen? Klik op Bestellen en ontdek hoe je in contact kunt komen met Lady Jane Maastricht. Hier vind je alle benodigde informatie om jouw voorkeur aan heerlijkheden te bestellen en te genieten van een onvergetelijke Engelse tearoom-ervaring in het comfort van je eigen omgeving. Ervaar de magie met High Tea Maastricht Catering.

high tea catering lady jane maastricht
high tea maastricht lady jane maastricht
high tea maastricht lady jane maastricht
high tea maastricht lady jane maastricht
high tea catering lady jane maastricht
high tea catering lady jane maastricht
afternoon high tea maastricht catering
high tea catering lady jane maastricht

High Tea Maastricht Catering

Onze prijzen beginnen bij €35,- per persoon (€20,- voor kinderen t/m 12jaar bij groepen groter dan 4 personen) voor de Engelse Tearoom Ervaring. 
We leveren vanaf een minimum van 4 personen. De eerste 4 personen zijn aan de standaard prijs. Indien de groep groter is dan 4 personen rekenen we voor kinderen onder 12jaar we een gereduceerde prijs. 

Onze Elegante Tearoom Ervaring bevat minimaal: 

 • Een fantastisch gedecoreerde en gedekte tafel
  •  Luxe etageres, mooie kandelaars en kleurrijke bloemen (welke kleur heeft jouw voorkeur?)
 • Assortiment aan 5 hartige en 5 zoete producten. Altijd 10 producten per persoon.
  • Verschillende soorten authentieke en elegante Engelse queens sandwiches
  • Hartige mini scones (uniek door Lady Jane Maastricht)
  • Sultana scones met jam en clotted cream
  • Engelse trifle toetjes
  • Verschillende soorten gebakjes
 • Verschillende soorten thee


Onze tearoom experience is zeer vullend, maar dit kan verder uitgebreid worden met 
Home made Soep a €4,- per persoon
keuze uit: Beetroot & Apple | Carrot & Orange | Leak & Sellery | Minted Pea & HamNaast onze verfijnde theeën en verrukkelijke hapjes, bieden we een zorgvuldig samengestelde WIJNLIJST aan. L
aat u inspireren door de veelzijdige keuzes die uw afternoon tea ervaring naar een hoger niveau tillen.
Of u nu kiest voor een Sparkling Afternoon Tea, vergezeld van elegante mousserende wijnen, of liever geniet van verfijnde witte, rode of rosé wijnen, wij hebben voor elk wat wils. Tevens beschikbaar als alcoholvrije optie.

KLIK HIER VOOR ONZE WIJNLIJST en vind gedetailleerde beschrijvingen van elke wijn, inclusief informatie over herkomst, smaakprofielen. Daarnaast vindt u de prijzen voor elke wijn, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken die past bij uw voorkeuren en budget.Heeft u en/of uw gast een
ALLERGIE
 dan zorgen wij dat u en/of uw gast niets tekort komt. Er zal net zoveel keus zijn als de gasten met de standaard producten, en iedereen kan van lekkernijen genieten van onder tot bovenop de etagere. Wij zorgen ervoor dat iedereen aan tafel een unieke ervaring heeft.

 • Voor noten allergie, vis allergie, etc hebben we altijd standaard alternatieven beschikbaar. Dit geldt ook voor gasten met een vegetarisch dieet. Hiervoor rekenen we geen toeslag.
 • Voor Glutenvrij en/of Lactosevrij rekenen we een toeslag van €5,-  per persoon, vanwege de duurdere grondstoffen en kleinere bakhoeveelheden. Deze producten worden net als de andere producten vers gemaakt speciaal voor u. Let op, de toeslag geldt alleen voor de producten zonder gluten en/of lactose aan tafel en is niet voor de “standaard” producten aan tafel. 


Iedere Afternoon Tea wordt compleet geleverd met mooie tafelkleden, luxe etageres, elegant servies, bestek, kaarsen en mooie decoratie. Het dekken van de tafel neemt ons, afhankelijk van de grootte van de tafel en groep, ongeveer 60 minuten in beslag. Vervolgens kunt u in alle rust beginnen te genieten. Gemiddeld besteden onze klanten 3-4 uur aan tafel, maar er is geen tijd verbonden aan onze Afternoon Tea. Na afloop halen we de afwas op zodat u zonder zorgen, nog lang kan nagenieten van een unieke Afternoon Tea ervaring.


Bestellen

Direct bestellen? Klik op Bestellen en ontdek hoe je in contact kunt komen met Lady Jane Maastricht. Hier vind je alle benodigde informatie om jouw voorkeur aan heerlijkheden te bestellen en te genieten van een onvergetelijke Engelse tearoom-ervaring in het comfort van je eigen warme omgeving. Ervaar de magie met High Tea Maastricht Catering.

Scroll naar boven