HIGH TEA EVENT CATERING

Bent u op zoek naar High Tea Catering voor een event / grote groep? Ook dat biedt Lady Jane Maastricht aan. Denk bijvoorbeeld aan een elegant bedrijfs event of een mooi feest.

High Tea in buffet vorm

Voor middelgrote en grote events bieden wij onze high tea event catering in buffet vorm aan. Tijdens een kennis makings gesprek informeren we naar het soort en grootte van het event. Vervolgens bieden we maatwerk aan. Indien gewenst of noodzakelijk blijven we gedurende het hele event aanwezig om de gasten een optimale ervaring te geven. Om uw bedrijfs event een optimale boost te geven. Om uw feest in een mooie elegante sfeer te brengen.


De service is vergelijkbaar met onze Afternoon/High Tea service voor tafels. 

  • We decoreren het buffet met mooie bloemen
  • Indien gewenst kunnen we ook elders in de ruimte de decoratie doen in dezelfde stijl (zie foto’s hieronder)
  • We brengen elegant servies naar het event, en niet te vergeten bestek
  • We zorgen voor mooie kandelaars en veel kaarsen
  • Onze mooie luxe grote etageres met daarop onze Engelse verwennerij
  • Queens Sandwiches, Traditionele scones met clotted cream en jam, trifles, en lekkere gebakjes.
  • En natuurlijk onze ruime keuze aan heerlijke thee
  • Indien gewenst maken we er een SPARKLING event van met onze keuze aan mousserende wijnen. Daarnaast ruime keuze aan elegante wijnen (rood, rose en wit). En dit alles kan ook in alcohol vrij. Klik hier voor onze mooie wijnlijst met stuk voor stuk mooie aanvullingen voor onvergetelijke events.
Groepen tot 100 personen zijn geen probleem. Indien het er toch meer zijn, dan komen we daar wel uit. We bespreken het graag met u. 
High Tea Event Catering is maatwerk. We zullen we na een informerend gesprek een passende offerte maken.

Lady Jane Maastricht vraagt een aanbetaling, ter bevestiging van de reservering voor deze High Tea Catering. De aanbetaling bedraagt € 10,- p.p. Annuleren is mogelijk, zonder verlies van de aanbetaling, tot 2 weken voor het event.


Informatie & bestellen

Navigeer door ons website menu door eenvoudig te klikken op de producten waar je interesse in hebt. Hier vind je gedetailleerde informatie om je keuze te verfijnen, zodat je optimaal kunt genieten van onze diverse selectie. Ontdek ook het laatste nieuws door hier te klikken op Instagram en Facebook, en volg ons!

Kijk eerst eens naar onderstaande mooie foto’s van de fantastische events waar Lady Jane Maastricht elegantie, kleur en smaak bracht.

Direct bestellen? Klik op Bestellen en ontdek hoe je in contact kunt komen met Lady Jane Maastricht. Ervaar de magie met High Tea Event Catering van Lady Jane Maastricht.m

raspberry bakewell
heerlijke ruime keuze thee
bedrijfs event
bloemen decoratie
bloemen decoratie
high tea catering
high tea event catering met bediening
Scroll naar boven