Scones maastricht

Voordat we al onze Scones Maastricht presenteren, Maak kennis met onze onweerstaanbare mini-scones. Onze hapklare lekkernijen zijn verkrijgbaar in alle voortreffelijke smaken. Perfect geproportioneerd voor feestjes, speciale gelegenheden of familiemomenten. Ze zijn visueel prachtig en zeer eenvoudig te serveren. We leveren zoete mini scones met een potje clotted cream en een potje jam. Hartige mini scones worden geleverd met een potje roomkaas.

Mini Scones worden geleverd in een elegante verpakking met 16 mini scones: €20,-

Keuze gemaakt? Klik dan op bestellen en we regelen het.

mini scones op een plankje met jam
hartige mini scones op een schaal

Zoete scones

Al onze fruitige Scones Maastricht zijn verkrijgbaar in zowel reguliere als mini formaten. Scroll naar beneden om alle verschillende smaken te zien. We leveren altijd onze zoete scones met clotted cream en jam. Al onze fruitige scones zijn geschikt voor een vegetarisch dieet.

Keuze gemaakt? Klik dan op bestellen en we regelen het.

Sultana scones

Gevuld met rozijnen, is elke hap een mix van fruitigheid en smaak. Of het wordt genoten met een kopje thee of op zichzelf, verwen uzelf met de perfecte combinatie van aardbeienjam en echte clotted cream.

Sultana Scones worden geleverd in een mooie verpakking met 4 grote scones en een potje aardbeien jam en een potje clotted cream: €20,-

Kersen Scones

Een klassieke scone, verfijnd met glanzende kersen. Een boterachtige verfijning met de zoetheid van kersen, die samen een traktatie vormen. Geniet ervan met zoete kersenjam en clotted cream.

Kersen Scones worden geleverd in een elegante verpakking met 4 grote scones en een potje kersen jam en een potje clotted cream: €20,-

Abrikozen Scones

Verwen uzelf met de zoetheid van een abrikozen scone. Geniet van deze lekkernij en smeer uw scone in met abrikozen jam en clotted cream.

Apricozen Scones worden geleverd in een elegante verpakking met 4 grote scones en een potje abrikozen jam en een potje clotted cream: €20,-

Hartige scones

Al onze Hartige Scones Maastricht zijn verkrijgbaar in zowel reguliere als mini formaten. Scroll naar beneden om alle verschillende smaken te zien. Behalve de spek-scones zijn al onze hartige scones geschikt voor een vegetarisch dieet.

Keuze gemaakt? Klik dan op bestellen en we regelen het.

Olijf & Oregano Scones

Ontdek onze hartige scone: een mengeling van olijven en oregano, gebakken tot een luchtige, gouden verrukking.  Geniet ervan op zichzelf of met roomkaas. 

Olijf & Oregano Scones worden geleverd in een elegante verpakking met 4 grote scones en een potje roomkaas: €20

Zongedroogde Tomaat & Kaas Scones

Geniet van onze zongedroogde tomaat en kaas scone. Een heerlijke mix van pittige tomaten en gesmolten kaas. Geniet warm of op kamertemperatuur. Verhoog je smaak met mediterrane deze pit en smeuïgheid in elke hap.

Zongedroogde Tomaat & Kaas Scones worden geleverd in een elegante verpakking met 4 grote scones en een potje roomkaas: €20,-

Spek & Bieslook Scones

Voor alle baconliefhebbers, een perfecte balans van knapperige bacon en hartige bieslook in onze heerlijke scones. Geniet van ze bij het ontbijt of als een heerlijke snack. Een unieke mix van zoete en hartige smaken.

Spek & Bieslook Scones worden geleverd in een elegante verpakking met 4 grote scones en een potje roomkaas: €20,-

Scroll naar boven